tajine met bloemkool *

Standaard

recepten-007

Ingrediënten

Voor 4 Personen:

– 1 bloemkool
– 2 appelen
– 100 gr gekookte kikkererwten
– 10 blaadjes munt
– 1 eetlepel kerriepoeder
– 1 kop groentebouillon
– 1 dl kokosmelk

Bereiding

Snij de bloemkool en de appelen in grote stukken en leg ze in de tajine schotel, leg de kikkererwten erop. Kruiden met kerrriepoeder  en overgieten met bouillon en kokosmelk. Leg de blaadjes munt erboven op.

Zet de tajine gedrurende 5 minuutjes op een hevig vuur en daarna nog 30 minuten op een zacht vuur. Tajine niet openen.
Serveren met rijst of andere gekookte granen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s