tajine met koolrabi en tofu *

Standaard

Ingrediënten voor 4 personenkoolrabi

Ingrediënten
1 witte ramenas
2 koolrabi
4 pijpajuintjes
1 gele paprika
10 zongedroogde tomaten
1 tomaat
1 teentje look
Kruiden met kerrie, gember en paprika.
1 eetlepel groentebouillon opglost in warm water
250 gr tofu

Bereiding
Marineer de in blokjes gesneden tofu in de sojusaus met fijngesnipperde look gedurende min 2 uur.
Bedek de bodem van de tajine met 3 eetlepels olijfolie. Doe al de groenten in grote stukken in de schaal. Giet het glas water met groentenbouillon over het geheel en zet de tajine met het deksel op een hevig vuur gedurende 5 minuten, vuur zacht zetten en nog 40 minuten stoven.
Laatste 20 minuten tofu, zongedroogde tomaten en kruiden toevoegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s