Rabarber ananas vlierbloesem confituur ***

Standaard

Ingrediënten
750 gr rabarber
1/2 ananas ( 250 gr)
150ml vlierbloesemsiroop
400 gr bruine rietsuiker
3 gr agar agar 
5 blaadjes stevia

Bereidingswijze
Was de rabarber en snij in stukjes van 1 à 2 cm. Meng de rabarber samen met de suiker. Laat dit mengsel gedurende 1 uur trekken of langer indien mogelijk. Snij de ananas in kleine stukken van 1 à 2 cm en voeg bij de rabarber. Overgiet het mengsel met de vlierbloesmensiroop en het aan de kook tot de stukkken gaar gekookt zijn. Snipper de blaadjes stevia fijn en meng onder de confituur.
Voeg 3gr agar agar toe en laat doorkoken. Druppel een kleine hoeveelheid confituur op een koud bordje, als hij opstijft na afkoeling is de confituur klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s