Pizza deeg zie “zelf brood bakken ”
Deeg 1 maal laten rijzen ongeveer 30 minuten.
Maak van het gerezen brooddeeg (500 gr bloem) 4 gelijke bolletjes en rol ze plat met de deegrol, ongeveer 2 mm dik.
Leg het deeg op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.
Vermeng 200gr tomaten pasta met 140 gr tomatenpuree en 1 eetlepel oregano.
Bestrijk de pizza met het tomatenmengsel en leg daarop enkele dunne tomatenschijfjes.
Laat uw fantasie de vrije loop : look, artisjok harten, olijven, paprika, champignons, ei en verschillende soorten kaas
Werk af met dikke plakjes mozzarella.
Zet de pizza 15 minuten in een voorverwarmde oven van 250 °C. Als de randen goud bruin kleuren is de pizza klaar.
Pingback: Amuse minipizza glutenvrij * | De Gezonde Smullebek
Pingback: Glutenvrije pizzabodem met bloemkool en kikkererwtmeel* | Food for Good Vibes