pizza Veronica ***

Standaard

Pizza deeg zie “zelf brood bakken

Deeg 1 maal laten rijzen ongeveer 30 minuten.

Maak van het gerezen brooddeeg (500 gr bloem) 4 gelijke bolletjes en rol ze plat met de deegrol, ongeveer 2 mm dik.

Leg het deeg op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.

Vermeng 200gr tomaten pasta met 140 gr tomatenpuree en 1 eetlepel oregano.

Bestrijk de pizza met het  tomatenmengsel  en leg daarop enkele dunne tomatenschijfjes.

Laat uw fantasie de vrije loop : look, artisjok harten, olijven, paprika, champignons, ei en verschillende soorten kaas

Werk af met dikke plakjes mozzarella.

Zet de pizza 15 minuten in een voorverwarmde oven van 250 °C. Als de randen goud bruin kleuren is de pizza klaar.

Volgende »

  1. Pingback: Amuse minipizza glutenvrij * | De Gezonde Smullebek

  2. Pingback: Glutenvrije pizzabodem met bloemkool en kikkererwtmeel* | Food for Good Vibes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s