amandelcake met ananas zonder suiker*

Standaard

Ingrediëntenkoko

200 gram amandelmeel
1/4 tl bakpoeder bicarbonaat
1/4 tl zeezout
1 el citroensap
1 ei
2 eetlepel steviapoeder
200 gram verse ananas in kleine blokjes gesneden
1 el vanille extract,
100 ml kokosmelk
ahornsiroop

Bereidingfoto

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Doe de amandelmeel in een kom en voeg het bakpoeder en het zout toe.
  • Roer vervolgens het ei, de ananas, vanille, citroensap en kokosmelk erdoor.
  • Het beslag moet een stevig cakebeslag worden. Als het nat blijft, voeg dan iets meer amandelmeel of een eetlepel kokosmeel toe.
  • Stort het beslag in een rechthoekige vorm
  • Snij plekken van de cake, overgiet ze met ahornsiroop en leg er enkele stukjes verse ananas bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s