Soufflé van mango en ricotta **

Standaard

fotoIngrediënten

200 gr rijpe mango geschild en in stukjes gesneden

4  eieren

3 eetlepels bloem

5 eetlepels  ricotta

1 eetlepel gemalen cardamon

1 koffielepel groen steviapoeder

  Bereiding

– Mangostukjes fijnprakken en overtollig sap afgieten.souf

– Eieren loskloppen en alle overige ingrediënten toevoegen.

– Dit mengsel 15 minuten laten rusten.

– Mango bij eimengsel voegen en goed omroeren.

– Giet het mengsel in muffinvormpjes en zet deze in een schaal met water.

– Bak het mengsel gedurende 20 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven tot hij goud bruin gebakken is en het mengsel uit de vorm gerezen is ( ongeveer 1cm).

– Haal de soufflé uit de vormpjes en draai ze om op een bord, bestrooi met kaneel en cardamon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s