Feestbroden tulband dennenboom**

Standaard

Recepten deeg van 1/2 spelt en 1/2 tarwe bloem

Dennenboom: deegbolletjes van 60 gr bovenaan met water bestrijken en in zaadjes dompelen, daarna op de bakplaat  in de vorm van  een boom leggen.

Niet tegen elkaar leggen meer afstand van 1 cm tussen laten.

Tulband: deeg in twee delen verdelen en uitrollen in 2 lange strengen. 1 stgreng met zaadjes bedekken en dan strengen vlechten en toevouwen tot een tulband.

https://smullebek.wordpress.com/2009/01/31/zelf-brood-bakken/

IMG_1412IMG_1408IMG_2589

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s