250 gr soja dessert room
250 gr zijden tofu
8 eetlepel geraspte kokosnoot
1 mango
10 litchis
Handvol blauwe bosbessen
1 koffielepel stevia poeder (groen)
(eventueel één opgeklopt eiwit voor extra luchtige room)
Bereiding
Snij de zijden tofu in kleine blokjes. Klop de sojaroom met de stevia stijf met een mixer in een grote mengkom. Voeg beetje bij beetje de zijden tofu toe, verder mixen tot een luchtig mengsel. Meng de helft van de geraspte kokos onder het mengsel en roer eventueel één opgeklopt eiwit onder de room voor een extra luchtige mengsel.
Rooster de rest van de kokosrasp in een hete pan tot ze goud bruin zijn, laat afkoelen.
Schil de mango en de litchis. Snij de vruchten in kleine stukjes.
Neem 10 kleine glazen potjes en verdeel 1 eetlepel fruit over elk potje, daarna een laag room, terug een laag fruit en terug een laag room. Werk af met een koffielepel geroosterd kokosrasp en enkele blauwe bessen.