Rode biet carpaccio met geitenkaas*

Standaard

Ingrdiënten

2 voorgekookte rode bietenIMG_3308

2 takjes munt

200 gr zachte geitenkaas

2 eetlepel olijfolie

1 eetlepel balsamico azijn

zout en peper

Bereiding

Snij de rode biet in zeer dunne schijfjes . Leg ze op een bord.

Rits de blaadjes munt van de takjes en hak de blaadjes in grove stukken.

Verbrokkel de kaas, leg de kaas in het midden van de schijfjes biet.

Giet over de bieten de olie en de azijn. Werk af met de gehakte munt, peper en zout.

Eén reactie Volgende »

  1. Pingback: Linzen Pizza* | De Gezonde Smullebek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s