Zoete aardappel met rode biet *

Standaard

Ingrediënten voor 4 personenIMG_3314

2 grote zoete aardappel

1 grote rode biet ( gekookt)

100 gr zachte geitenkaas

4 takje oregano

handvol pistachenoten

peper en zout

Bereiding

Kook de ongeschilde zoete aardappelen ongeveer 25 minuten tot ze zacht zijn.  Rits ondertussen de blaadjes van de takjes oregano, snij de rode biet in kleine dobbelsteentjes, brokkel de geitenkaas in stukjes en hak de noten fijn.

Giet de zoete aardappelen af en snij ze in de lengte middendoor. Haal ze met een lepel een beetje uit. Vul ze eerst met de rode biet en de noten, daarop de kaas en afwerken met blaadjes oregano, peper en zout.

Eén reactie Volgende »

  1. Pingback: Linzen Pizza* | De Gezonde Smullebek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s