Tofu balletjes met koriander*

Standaard

Ingrediënten voor 4 personen

400 gr tofuIMG_3284

1 busseltje  pijpajuin of 1 kleine ui

1 plantje koriander

4 eetlepels paneermeel

handvol gepelde pistache noten

4 eetlepels sesamolie

2 eetlepel soju

Peper en zout

Bereiding

Versnipper de pijpajuin en de koriander. Verbrokkel de tofu.  Houd 2 lepels sesamolie apart en doe al de ingrediënten in een grote mengkom, mix tot een gladde stevige pasta. Rol er kleine stevige bolletjes ter grote van een okkernoot. Bak de tofubolletjes  met de rest van de olie in een pan tot ze goud bruin.

Eén reactie Volgende »

  1. Pingback: gemengde lentesla met groentjes uit mijn moestuintje* | De Gezonde Smullebek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s