Havermoutkoekjes zonder suiker**

Standaard

Ingrediënten
100 gr havermoutkoekjes
90 gr speltbloem
25 gr stevia pure via
snufje zout
1 groot ei
150 gr rozijnen
70 gr zachte boter
1 koffielepel kaneel

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de rozijnen even wellen in warm water.

Plet de boter en doe de stevia erbij, voeg dan havermout, bloem, kaneel, zout en ei toe en meng alles goed.Voeg als laatste de rozijnen toe en meng deze gelijkmatig onder het deeg.

Verdeel het deeg in balletjes in de gewenste grootte. Druk de balletjes plat op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak de koekjes in ongeveer 12-15 minuten in de oven op 180°C tot ze goudbruin kleuren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s