Kokos chocolade koekjes*

Standaard

Ingrediënten voor ongeveer 20 koekjesIMG_3715 (1)

  • 2 rijpe bananen (ongeveer 250gr)
  • 1 eetlepel rijstsiroop
  • 1 koffielepel stevia pur via
  • 70 gr havermout
  • 80 gr geraspte kokos
  • 50 gr donkere chocolade

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.  Snij de chocolade in  kleine stukken van 1/2 cm. Prak de bananen fijn, roer de havermout en de kokosrasp er doorheen. Breng de koekjes vervolgens op smaak met één eetlepel stevia en één eetlepel rijstsiroop. Meng alles tot een homogene massa. Kneed het deeg en vorm balletjes ter grote van een okkernoot. Druk met je duim een kuiltje in de balletjes, doe een klein stukje chocolade in het kuiltje.
Leg de koekjes op bakpapier op een bakplaat en bak de koekjes 15 minuten in de oven. Haal de koekjes  uit de oven als ze goudbruin gebakken zijn. Laat de koekjes afkoelen.

Eén reactie Volgende »

  1. Pingback: Variatie op kokos koekjes* | De Gezonde Smullebek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s