Herfst-veggie-paté*

Standaard

DSC00038 (1)Ingrediënten

–         200 g droge rode bonen

–         2 eetlepel tahin

–         1 eetlepel groentebouillon

–         1 teentje look, geperst

–         1 eetlepel worcestersaus

–         1 eetlepel sojusaus

–         1 koffielepel komijn

–         1 mespunt sterke paprika

–         1 eetlepel lijnzaad

–         Zout en versgemalen zwarte peper

–         garnering rozijnen of uienconfituur of chutney

Bereiding

Week de bonen minstens een halve dag in koud water. Kook de bonen gedurende een halfuur in water ( 2 delen water/ 1 deel bonen) met de groentebouillon en fijngesnipperde look. Laat de bonen uitlekken.

Voeg alle overige ingrediënten toe en pureer de bonen met de mixer of in een keukenmachine tot een gladde paté.

Smeer de paté uit op toast of brood en garneer met enkele rozijnen, uien confituur of chutney.

Eén reactie Volgende »

  1. Pingback: Workshop “praktisch vegetarisch koken” bij Noosa | De Gezonde Smullebek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s