Ingrediënten
- 4 eetlepels rijstazijn
- 1 eetlepels sesamolie
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 koffielepel mosterd
- 1 koffielepel honing
- 4 geitenkaasjes 150 gr
- 1 eetlepel verse gember, geraspt
- 1 wortel
- 1 theelepel limoensap
- 1 zak (250 gr) gemengde sla
- 1 mango, geschild, ontpit en in stukjes
- 1 kleine gekookte rode biet
- 4 eetlepels gemalen noten
Bereidingswijze
In een kopje rijstazijn, 2 eetlepel zonnebloemolie, gember, mosterd, honing en limoensap mengen.
Biet en mango in kleine blokjes snijden van ½ cm. Wortel raspen.
In een middelgrote kom de dressing van rijstazijn met sla, wortel, rode biet en mango mengen.
Geitenkaasjes bedekken met gemalen noten.
1 eetlepel sesamolie in een ovenschaal verdelen, leg de geitenkaasjes erin en laat 3 minuten roosteren onder de gril.
Sla op de borden verdelen en geitenkaas erop schikken.