Amuse minipizza glutenvrij *

Standaard

Kookevenement via activate.me,Knipsel meer info klik op de link

IngredIënten

1 kleine bloemkool

100 gr maisbloemminipizza

1 groot ei

1 eetlepel olijfolie

1 koffielepel oregano

1 theelepel bakpoeder

Peper en zout

minipizza maisBereiding

Verwijder het harde gedeelte van de bloemkool en snij de bloemkoolroosjes in grote stukken. Kook de bloemkoolroosjes tot ze beetgaar zijn, zeker niet te plat koken! Laat de bloemkool afkoelen en goed uitlekken.

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Doe de bloemkool met alle overige ingrediënten in een blender en mix tot een gladde pasta.

Leg bakpapier op een pizza bodem en smeer de deeg over het bakpapier uit, eventueel een vel bakpapier over het deeg leggen en uitrollen met de deegrol. Bak de pizza bodem 15 minuten in de oven. Garneer de pizza naar smaak (zie onder link) en zet nogmaals in de oven tot de kaas gesmolten is.

https://smullebek.wordpress.com/2011/10/12/pizza/

Op foto pizza geserveerd als amuse, snij met een serveer ring rondjes uit het deeg en leg deze apart op een vel bakpapier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s