Veggieworstenbroodjes**

Standaard

IMG_3968

.

Brooddeeg maken volgens recept: zelf-brood-bakken
Deeg van 250gr tarwe en 250gr spelt

Veggie worstjes volgens recept burgers

Van het deeg, na de eerste rijzing (ongeveer 30 minuten), platte lapjes deeg van 15 cm X 5 cm maken met de deegrol. Leg de deeglapjes op een ovenplaat en laat ze nog 40 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 190°C.  Maak worstjes van het veggiegehakt ( lengte = breedte van de deeglapje) en rol het deeg rond het worstje. Let op het deeg niet te plat duwen. Bak de worstenbroodjes 15 minuten op 180°C in de oven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s