Lente Cookevents

Standaard

IMG_4657

.

Food for Good Vibes is officieel geboren op 1 februari 2015. Vol sprankelende energie kan ik mij vanaf nu volledig inzetten voor mijn passie “gezond en natuurlijk koken”. Ik startte mijn kook- en bakpassie al 7 jaar geleden bij Velt vzw en sinds kort werk ik ook samen met “Earth care” en “Kijk en Kook”. Deze 3 instanties vullen mijn agenda behoorlijk op met workshops van uiteenlopende aard. Buiten deze kookactiviteiten plan ik 2 maandelijks een cookevent in mijn eigen keuken. Gezellig samen koken in een huiselijke sfeer, daar kan ik samen met jullie zo van genieten. Om jullie op de hoogte te houden van het aanbod Food for Good Vibes cookevents, breng ik één digitale cook-agenda per seizoen uit. Zo kunnen jullie kennismaken met mijn persoonlijke culinaire creaties.

Zoete en hartige taarten suiker- en glutenvrij VOLZET               09 april ’15 19.00 tot 21.30 € 23
Zoete en hartige taarten suiker- en glutenvrij nog 4 plaatsen    23 april ’15 19.00 tot 21.30 € 23
Praktisch vegetarisch koken nog 3 plaatsen                                   07 mei ’15 19.00 tot 21.30 € 23
Praktisch vegetarisch koken                                                               21 mei ’15 19.00 tot 21.30 € 23
Zoete en hartige taarten suiker- en glutenvrij                                 4 juni ’15 19.00 tot 21.30 € 23

Beschrijving Cookevents
Zoete en hartige taarten suiker- en glutenvrij
Een taartje kan er altijd in, maar hoe vervangen we die eentonige glutenrijke tarwe? En zijn er lekker alternatieve zoetmiddelen om suiker te vervangen? Dankzij de hype rond glutenvrij koken krijgen andere producten, zoals boekweit, gierst, mais, quinoa en peulvruchten steeds meer aandacht. Dat kunnen we alleen maar toejuichen, want wat meer variatie in ons voedingspatroon is voor iedereen een must. Kom verrassende ovenheerlijke recepten van gezonde taartjes ontdekken in mijn keuken.

Praktisch vegetarisch koken
Tijdens de workshop kan je ontdekken dat vegetarisch koken heerlijk en gevarieerd kan zijn, en perfect kan ingepast worden in een drukke werkdag. De praktische vegetarische gerechten worden bereid met duurzame ingrediënten en het resultaat is origineel en verrassend lekker. Ook vleeseters zal je bekoren.

Mijn keuken vinden jullie op volgend adres G.C. De Bruynestraat 4 2275 Poederlee 

Gelieve voor inschrijving een bericht te sturen naar volgend email adres veronique.verbruggen@live.be

De inschrijving is officieel bij storting van 10 euro op bankrekeningnummer BE43 7785 9012 3201 graag met vermelding van de datum en het cookevent thema.
Leden van Velt vzw en Earth Care vzw genieten van 5 euro korting.
Prijs cook event inclusief v olwaardige maaltijd , exclusief drank.
We maken telkens een viertal bereidingen, neem zelf een keukenschort en keukenmesje mee.
Elke les wordt afgesloten met een gezellig etentje. Als het event van jouw keuze volzet is, dan zet ik je op de reservelijst of laat ik je weten wanneer deze les opnieuw georganiseerd wordt. Het is daarnaast ook mogelijk om met een groepje een afzonderlijke datum aan te vragen voor een workshop, een feestje of een teambuilding activiteit. Ook cookevents aan huis is mogelijk, neem dan contact op volgende gsmnr 0497 385693

Advertentie

Eén reactie Volgende »

  1. Pingback: Taartjes voorbereid voor volgend kookevent 9 april | Food for Good Vibes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s