Veldsla met okkernoten en geitenkaas*

Standaard

Ingrediënten 4 personen     

150 g veldsla  ook lekker met jonge spinazie
2 lente uitjes
3 el sinaasappelsap
100 gr geitenkaas
1 koffielepel honing
3 el notenolie
1 el fijngehakte basilicum
75 g walnoten
peper en zout

 Bereiding

Was de veldsla, verwijder de worteltjes en laat de blaadjes in een vergiet uitlekken. Snij de uitjes in dunne ringetjes. Brokkel de geitenkaas in stukjes en zet apart. Klop in een grote slaschaal het sinaasappelsap met de honing, notenolie, basilicum, zout en peper tot een smeuïge dressing. Schep de veldsla, ui en de helft van de walnoten door de dressng. Strooi de rest van de walnoten en de geitenkaas erover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s