Pasta met erwtjes en spinazie

Standaard

Ingrediënten voor 4 personentagliatelle-pasta-spinach-green-peas-pesto-selective-focus-51819427
300 gr pasta
100 gr erwtjes
400 gr spinazie
2 tenen knoflook
1/2 rode chilipeper
1oo gr Parmezaanse kaas
300 gr geitenkaas
Peper en zout

Bereiding

Hak de knoflook en de chilipeper fijn, snipper de ui en stoof dit groentemengsel 5 minuutjes in een pan met wat olijfolie. Voeg dan beetje bij beetje de spinazie toe, totdat alle spinazie geslonken is. Breng de spinazie op smaak met peper en zout.

Kook de pasta beetgaar in water met zout. Rasp de Parmezaanse kaas.

Roer de geitenkaas onder de groenten. Meng dit goed door elkaar tot een gladde saus en roer nu ook de erwtjes onder de saus.

Giet de saus over de gekookte pasta en werk af met Parmezaanse kaas en eventueel peterselie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s