20160720_195839

Samen koken altijd Feest!

Teambuilding, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten of andere gelegenheden, er is altijd een goede reden voor een kookworkshop. Samen met collega’s, familie of vrienden lekker koken en genieten van elkaars traktaties en creaties.

Thema’s  kookworkshop

        Typisch Belgisch   

Belgische producten, we mogen er fier op zijn!  Deze workshops speciaal voor genieters die bewust kiezen voor al het lekkers van en uit eigen bodem.

*** Koken volgens het Seizoen ***
Elk seizoen heeft zijn rijkdom en variatie aan groenten en fruit. We werken met kraakverse streekproducten en koken volgens het ritme van de seizoenen.
We bereiden een combinatie van energieke feestelijke hapjes, lekkere soepen, originele hoofdgerechten en verrukkelijke desserts.

  •  De lente     asperge menu
  •  De zomer   BBQ
  •  De herfst    pompoen/witloof/wild menu
  •  De winter   feestelijke menu’s

*** Koken met Chocolade ***  
Ben je gek op chocolade dan is deze workshop helemaal je ding. De verukkelijke smaak van chocolade komt subtiel maar zeker terug in alle gerechten. Tipje van de sluier….
Aardappelwaaiers met chocoladenips**Kalkoen in Mollesaus

         De Wereldkeuken   

*** Creoolse keuken***  
Verrassende gerechten van de zwarte bevolking uit Zuid- en Latijns-Amerika, met een mix van de Afrikaanse en Europese keuken met invloeden uit West-Indië. Een keuken met een geschiedenis van slavernij en migratie, die straalt van levenslust.
Jambalaya **  Corn chowder ** Creoolse gumbo ** Sweet patato pie

*** Marokkaanse keuken***     
Laat u meevoeren in de wereld van duizend-en-één smaken. In deze kookworkshop maakt u kennis met kruidige couscousgerechten en traditionele tajines. Kruidige smaakcombinaties van zout en zoet maken de Marokkaanse keuken bijzonder. 
Humus met  Marokkaans brood ** Kruidige Tajine ** Couscous ** Marokkaans gebak

*** Braziliaanse keuken ***  
De Braziliaanse keuken biedt een even grote verscheidenheid als het land zelf, met zowel culturele als streekgebonden verschillen. Kleurrijke en smaakvolle gerechten met invloeden uit de Indiaanse, Afrikaanse, Portugese, Japanse keuken.
Bauru ao forno ** Farofa ** Salpicao de frango ** Pavê de Limão

*** Thaïse keuken ***
De Thaise keuken is een van de meest geliefde ter wereld. Pittige gerechten met een veelheid aan ingrediënten, een festival aan specerijen en verse kruiden en kokosmelk om het geheel te verzachten.
Tom Yun met kokos ** Farang ** Pad Thai

*** Italiaanse keuken***  
Heerlijke  zuiderse recepten zoals Italiaanse mama’s het bereiden en waarin de ambacht van het koken en pure ingrediënten centraal staan.
Verse pasta ** Pizza zelf bakken ** Romige risotto ** Frisse citrus-polentacake

 Andere thema’s mogelijk mits overleg!

Prijs en voorwaarden

Prijs excl. btw:    Volgens thema         vanaf € 49 p.p.   

Prijzen inclusief dranken: water, 1 aperitief, 2 glazen wijn p.p.

Aantal deelnemers:    Min 6 personen (minder dan 6 mogelijk mits toeslag)
Tijdsduur:   3 uur  (bijkomende tijd  € 50 /uur)
Exclusief:

Het atelier in Balen klik op de foto20160720_195839
   Locatie:  De meerprijs voor de locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers en de bestemming van uw keuze. Meerprijs voor de locatie is tussen € 10 en € 15 p.p..

Eigen locatie kookatelier in Balen 5 € p.p. toeslag

Kookworkshops aan huis ook mogelijk, toeslag verplaatsingskosten afhankelijk van de afstand. 

Voor vragen mail naar foodfgvibes@gmail.com  of bel 0497 385693

Food for Good Vibes              2490 BALEN

Volgende »

  1. Pingback: Welkom « De lekkere smullebek

  2. Pingback: Samen koken …. | Food for Good Vibes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s