Samen koken altijd Feest!
Teambuilding, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten of andere gelegenheden, er is altijd een goede reden voor een kookworkshop. Samen met collega’s, familie of vrienden lekker koken en genieten van elkaars traktaties en creaties.
Thema’s kookworkshop
Typisch Belgisch
Belgische producten, we mogen er fier op zijn! Deze workshops speciaal voor genieters die bewust kiezen voor al het lekkers van en uit eigen bodem.
*** Koken volgens het Seizoen ***
Elk seizoen heeft zijn rijkdom en variatie aan groenten en fruit. We werken met kraakverse streekproducten en koken volgens het ritme van de seizoenen.
We bereiden een combinatie van energieke feestelijke hapjes, lekkere soepen, originele hoofdgerechten en verrukkelijke desserts.
- De lente asperge menu
- De zomer BBQ
- De herfst pompoen/witloof/wild menu
- De winter feestelijke menu’s
*** Koken met Chocolade ***
Ben je gek op chocolade dan is deze workshop helemaal je ding. De verukkelijke smaak van chocolade komt subtiel maar zeker terug in alle gerechten. Tipje van de sluier….
Aardappelwaaiers met chocoladenips**Kalkoen in Mollesaus
De Wereldkeuken
*** Creoolse keuken***
Verrassende gerechten van de zwarte bevolking uit Zuid- en Latijns-Amerika, met een mix van de Afrikaanse en Europese keuken met invloeden uit West-Indië. Een keuken met een geschiedenis van slavernij en migratie, die straalt van levenslust.
Jambalaya ** Corn chowder ** Creoolse gumbo ** Sweet patato pie
*** Marokkaanse keuken***
Laat u meevoeren in de wereld van duizend-en-één smaken. In deze kookworkshop maakt u kennis met kruidige couscousgerechten en traditionele tajines. Kruidige smaakcombinaties van zout en zoet maken de Marokkaanse keuken bijzonder.
Humus met Marokkaans brood ** Kruidige Tajine ** Couscous ** Marokkaans gebak
*** Braziliaanse keuken ***
De Braziliaanse keuken biedt een even grote verscheidenheid als het land zelf, met zowel culturele als streekgebonden verschillen. Kleurrijke en smaakvolle gerechten met invloeden uit de Indiaanse, Afrikaanse, Portugese, Japanse keuken.
Bauru ao forno ** Farofa ** Salpicao de frango ** Pavê de Limão
*** Thaïse keuken ***
De Thaise keuken is een van de meest geliefde ter wereld. Pittige gerechten met een veelheid aan ingrediënten, een festival aan specerijen en verse kruiden en kokosmelk om het geheel te verzachten.
Tom Yun met kokos ** Farang ** Pad Thai
*** Italiaanse keuken***
Heerlijke zuiderse recepten zoals Italiaanse mama’s het bereiden en waarin de ambacht van het koken en pure ingrediënten centraal staan.
Verse pasta ** Pizza zelf bakken ** Romige risotto ** Frisse citrus-polentacake
Pingback: Welkom « De lekkere smullebek
Pingback: Samen koken …. | Food for Good Vibes