Vegetarische goulash*

Standaard

goulIngrediënten voor 4 personen

2 uien
2 teentjesknoflook
250 gchampignon
1 rode paprika
10 ontpitte, groene olijf
500 gr tomaten (in stukjes, uit blik of tetrapak)
500 ml porto
250 g rode bonen
1 mespunt paprikapoeder
1 mespunt komijnzaad
1 mespunt oregano
1 takje tijm
olijfolie
zout peper

Bereidingswijze
Pel en snipper de uien en de knoflook. Reinig de champignons. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika’s in stukjes en de champignons in vier parten en de olijven in schijfjes.
Stoof de uien glazig in de olijolie. Voeg de knoflook en de paprika toe en laat ze even meestoven.
Blus met de porto en voeg dan de tomatenstukjes toe. Kruid met paprikapoeder, komijnzaad, oregano, takje tijm, peper en zout.
Laat alles gaar worden en voeg dan de olijven en de bonen bij.
Bak de champignons in een pan.
Serveer op een bord de goulash, daarop de champignons serveer met sla en taco’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s