Rode biet met peer en wortel*

Standaard

IngrediëntenIMG_3757

    voor 4 personen

  • 500 gr rode bieten
  • 2 eetlepels pompoenpitten
  • 1 grote peer
  • 1 grote wortel
  • 2 eetlepels rijstazijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel mosterd

Bereiding

  1. Schil de rode biet en rasp ze fijn.
  2. Meng de rijstazijn, olijfolie en mosterd door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Schil de wortel en rasp ook fijn
  4. De peer niet schillen, in vier delen snijden, het klokhuis verwijderen en ook raspen
  5.  Meng alles door elkaar en zet in de koelkast zodat de smaken kunnen versmelten.
  6. Werk af met de pompoenpitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s