Pompoenspread met geitenkaas en hazelnoten*

Standaard

variant op recept  www.ecosmos.velt.be pumpkin appel

Ingrediënten  Een kleine pompoen (hokaïdo) – olijfolie – peper zout – 100g hazelnoten – 150 g geitenkaas  – 1 grote appel

Bereiding Snij de pompoen in gelijke stukken en rooster deze in olijfolie, peper en zout, in een voorverwarmde oven van 180°C gaar. Rooster intussen de geschaafde hazelnoten in een pan tot deze licht bruin kleuren. Mix de pompoenstukken samen met de noten en de geitenkaas met behulp van een keukenrobot of gewone handmixer. Proef en breng op smaak met peper en zout. Heerlijk op toast of schijfjes appel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s